Izdelava spletne strani   Izdelava spletne trgovine   Ostala ponudba

Ostala ponudba

Oblikovanje spletnih strani

Lastnosti
Povpraševanje
Zakaj posodabljati grafično podobo?
Grafično podobo spletne strani je potrebno vsaj približno na 2 leti zamenjati, saj je že kar nekaj časa znano, da na obiskovalce najbolj vpliva odlično oblikovana spletna stran. Oblikovanje spletnih strani mora slediti zadnjim trendom, ter raziskavam, ki govorijo o primernosti spletnega dizajna za obiskovalce (dizajni na katerih se obiskovalci najbolje počutijo in znajdejo). Oblikovanje spletnih strani pa je potrebno vsaj vsake 2 leti zato, ker bi drugače lahko vaše stranke mislile, da je vaše podjetje »zaspalo«, ker se ne razvijate s trendom, kar pa lahko negativno vpliva na obiskovalce.
Profesionalno oblikovanje spletne strani
Ne nasedajte prepoceni ponudbam za oblikovanje spletne strani. Velikokrat se je že izkazalo, da so obljubljali veliko za zelo malo denarja, na koncu pa se je izkazalo, da spletni dizajn ni bil to kar ste pričakovali. Profesionalno oblikovanje spletne strani zahteva veliko truda in časa za načrtovanje, izdelavo osnutka, ter nato izdelavo končnega dizajna. Pri nas zaupamo oblikovanje spletnih strani profesionalnim oblikovalcem z diplomo ,ter večletnimi izkušnjami.
Kaj prejmete?
Pri nas je oblikovanje spletnih strani po zadnjih trendih. Vendar pa nikoli ne pozabimo na uporabniško izkušnjo, ki je na koncu najbolj pomembna. Oblikovanje spletnih strani je tako pri nas seštevek profesionalnega izgleda po zadnji modi, pri katerem je obiskovalcem zelo prijetno pregledovati strani, obenem pa nimajo nikakršnih težav z iskanjem informacij, zaradi katerih so spletno stran obiskali.
*Naziv podjetja:
*Ime in priimek:
*E-mail:
*Telefon:
Povpraševanje:
*Varnostna koda:
Prepiši kodo v polje:

Polja označena z zvezdico (*) je potrebno obvezno izpolniti.
O NAS

Mitja Kjuder s.p.

Volaričeva 1,

6210 Sežana

 +386 40 223 033
 izdelava@pavarti.si
Novice
24.05.2013
Novi Zakon o elektronskih komunikacija prinaša spremembe o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Za nepravilnosti v piškotkih zakon predvideva visoke kazni.
Copyright 2012 PAVARTI. Vse pravice pridržane! PAVARTI in PAVARTI CMS sta zaščiteni znamki podjetja PAVARTI, Mitja Kjuder s.p.