Gostovanje spletnih strani

Spletna stran Pavarti.si gostuje na strežniku NEOSERV.si. Zakaj smo se odločili, da spletno gostovanje zakupimo prav pri omenjenem ponudniku? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj glavnih razlogov, zaradi katerih menimo, da je gostovanje NEOSERV daleč pred drugimi domačimi podjetji v tej dejavnosti.

1. Hitrost delovanja spletnih strani

Strežniki NEOSERV so bliskovito hitri, kar je vsekakor izjemno pomemben kriterij, ko govorimo o izbiri ponudnika spletnega gostovanja. Pri NEOSERV uporabljajo strežnike z zmogljivimi XEON procesorji, ki jih učinkovito dopolnjujejo visoke zmogljivosti delovnega pomnilnika, hitri SSD diski ter optimizirana programska oprema strežnikov.

2. Učinkovita podpora uporabnikom

Ne glede na to, kdaj se s prošnjo ali zgolj vprašanjem obrnemo na ekipo NEOSERV, vemo, da bomo odgovor prejeli takoj – običajno v le nekaj minutah. In pri tem ne gre le za kratek vnaprej spisan sestavek, temveč se vedno potrudijo, da pomagajo po najboljših močeh.

Spletno gostovanje NEOSERV

Dobra uporabniška podpora, ki je vedno na voljo, je pri izbiri storitve, kot je spletno gostovanje, izjemnega pomena. Ko gre nekaj narobe, je namreč še kako pomembno, da ponudnik gostovanja na pomoč priskoči hitro, saj vsaka izgubljena minuta lahko pomeni izgubljene prihodke. To je še posebej pomembno v primeru visoko obiskane spletne trgovine.

3. Nadzorna plošča cPanel

Ena izmed zahtev, ki smo si jo postavili pred izbiro spletnega gostovanja, je bila, da storitev temelji na nadzorni plošči cPanel. Gre za uporabniški vmesnik, ki omogoča enostavno upravljanje z domenami, e-poštnimi predali, SSL certifikati, datotekami in bazami podatkov, varnostnimi kopijami ... Pri NEOSERV nadzorna plošča cPanel omogoča tudi hitro inštalacijo CMS-a, kot so npr. WordPress, Magento, Prestashop in mnogi drugi.

4. Varnostne kopije

Vsakemu spletnemu mojstru se kdaj kaj zalomi. Takrat je še kako pomembno, da je vedno na voljo varnostna kopija, s pomočjo katere spletno stran povrnemo v prejšnje stanje. Glede tega pri NEOSERV ni težav, saj izdelujejo brezplačne varnostne kopije na dnevni bazi. Tako je vedno na voljo cela vrsta varnostnih kopij – za vse datoteke paketa gostovanja, podatkovne baze spletnih strani, e-poštnih predalov ipd.

5. Partnerski program

Ker se v podjetju ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, nam partnerski program, ki ga nudijo pri NEOSERV, pride še kako prav. Tako lahko svojim strankam ponudimo spletno gostovanje, za katero smo prepričani, da je kakovostno in zanesljivo, obenem pa sami prejmemo provizije. Partnerski program namreč omogoča 25-odstotne provizije, če je naročilo gostovanja oddano prek partnerske povezave.

6. Brezplačen prenos od starega ponudnika

Marsikatera stranka, ki se je na nas obrnila z željo po prenovi spletne strani, nam je zaupala, da z obstoječim ponudnikom gostovanja ni zadovoljna. V večini primerov zaradi pogostega počasnega delovanja spletne strani, včasih celo nedelovanja, v nekaterih primerih pa zaradi neodzivne podpore. Seveda smo tem strankam predlagali, da svoje spletne strani preselijo k NEOSERV. In veseli smo, da njihova ekipa prenose opravlja brezplačno, hitro in brez izpada v delovanju strani.

Če tudi sami iščete ponudnika za spletno gostovanje, vam vsekakor svetujemo, da si ogledate pakete gostovanja NEOSERV. Prepričani smo, da boste našli ustreznega zase, v primeru vprašanj pa nikar ne oklevajte – za nasvet povprašajte kar njihove strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali.O NAS

Mitja Kjuder s.p.

Volaričeva 1,

6210 Sežana

 +386 40 223 033
 izdelava@pavarti.si
Novice
24.05.2013
Novi Zakon o elektronskih komunikacija prinaša spremembe o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Za nepravilnosti v piškotkih zakon predvideva visoke kazni.
Copyright 2012 PAVARTI. Vse pravice pridržane! PAVARTI in PAVARTI CMS sta zaščiteni znamki podjetja PAVARTI, Mitja Kjuder s.p.