Izdelava spletne strani   Izdelava spletne trgovine   Ostala ponudba

Ostala ponudba

Izdelava spletnih aplikacij

Lastnosti
Povpraševanje
Kaj so spletne aplikacije?
Spletne aplikacije so spletne strani oziroma spletni programi, ki se razlikujejo od Windows aplikacij ali aplikacij katerega drugega operacijskega sistema po tem, da se jih uporablja preko brskalnika in jih je možno upravljati kjerkoli na svetu, preko interneta. Spletne aplikacije zaradi vse večje zmogljivosti interneta v nekaterih primerih počasi zamenjujejo klasične OS aplikacije. Primeri spletnih aplikacij so: Aplikacija za izdajanje računov, aplikacija za inventurno popisovanje, statistične aplikacije, Facebook aplikacije, aplikacije za mobilne telefone in podobno.
Izdelava spletnih aplikacij
Razvoj oziroma izdelava spletnih aplikacij poteka v tesnem sodelovanju z naročnikom. Vsako spletno aplikacijo je pred izdelavo potrebno skrbno načrtovati. Nato sledi izdelava grafičnega dizajna v kolikor je le-ta potreben in zatem programiranje spletne aplikacije. Ko je izdelava spletne aplikacije končana pa sledi temeljito testiranje elementov aplikacije, ter testiranje podprtosti aplikacije na različnih verzijah različnih brskalnikov. izdelava spletnih aplikacij se s predhodnimi elementi še ne zaključi, saj je le to potrebno umestiti ali povezati z že obstoječim programom ali spletno stranjo.
Vrste spletnih aplikacij
 • Enostavne spletne aplikacije
  Pod enostavne spletne aplikacije spadajo vse manjše in manj zahtevne aplikacije, kot so dinamične galerije slik, spletni obrazci in podobno.
 • Napredne spletne aplikacije
  Pod napredne spletne aplikacije spada izdelava spletnih aplikacij večjega in zahtevnejšega obsega. To je aplikacija za izdajanje računov in obdelovanje naročil, mailing sistem za pošiljanje emailov strankam, e-program za izdajanje UPN položnic,…
 • Internetne aplikacije za mobilne telefone
  Izdelava aplikacij za pametne telefone je vse bolj pomembna, saj veliko ljudi redno uporablja internetne storitve s svojimi telefoni. Zelo popularne so postale aplikacije za naročanje izdelkov v e-trgovinah in tudi druge prilagojene spletne strani za mobilnike.
 • Izdelava Facebook aplikacij
  Najbolj popularne aplikacije zadnjega časa so vsekakor Facebook aplikacije. Zelo popularne so aplikacije, ki omogočajo Facebook okna na vaši spletni strani. Prav tako pa so zelo popularne tudi aplikacije, ki na vaši Facebook Fan strani omogočajo različne aktivnosti, kot je pregledovanje izdelkov vaše spletne trgovine, pošiljanje e-čestitk, naročanje na e-novice in podobno.
*Naziv podjetja:
*Ime in priimek:
*E-mail:
*Telefon:
Povpraševanje:
*Varnostna koda:
Prepiši kodo v polje:

Polja označena z zvezdico (*) je potrebno obvezno izpolniti.
O NAS

Mitja Kjuder s.p.

Volaričeva 1,

6210 Sežana

 +386 40 223 033
 izdelava@pavarti.si
Novice
24.05.2013
Novi Zakon o elektronskih komunikacija prinaša spremembe o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Za nepravilnosti v piškotkih zakon predvideva visoke kazni.
Copyright 2012 PAVARTI. Vse pravice pridržane! PAVARTI in PAVARTI CMS sta zaščiteni znamki podjetja PAVARTI, Mitja Kjuder s.p.