Izdelava spletne strani   Izdelava spletne trgovine   Ostala ponudba

Izdelava spletne trgovine

Lastnosti
Povpraševanje
Izdelava trgovine
Podstrani
neom.
Unikatni design
CMS
Galerija slik
neom.
Kontaktni obr.
SEO
Gostovanje
200 MB
Novice
Iskalnik
Povpras. obr.
Katalog
Kupci
Naročila
Košarica
Zakaj imeti spletno trgovino?
Izdelava spletne trgovine se nemalokrat zdi naročnikom zelo draga, vendar pa je spletna trgovina v primerjavi s fizično trgovino občutno cenejša. Prav tako je tudi obratovanje spletne trgovine veliko cenejše od fizične trgovine. Skratka tako začetni kot tudi obratovalni stroški so veliko nižji, kar pa za donose nikakor ne velja, saj imate lahko s pravimi produkti, ter profesionalno spletno trgovino z unikatnim dizajnom, donose večje ali enake kot v fizičnih trgovinah.
Izdelava spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine je zelo zapleten in zahteven proces. Zatorej ne nasedajte prepoceni izdelavam spletne trgovine, kajti skoraj vedno se izkaže, da naročnik ne prejme tisto, kar je naročil ali pa je e-trgovina tako slabo narejena, da naročnik ne opazi, da je stran neprofesionalna, vendar pa se le-to zelo pozna pri samih poslovnih rezultatih. Vsaka spletna trgovina potrebuje 3 ključne faktorje za uspeh, ki jih mora zagotoviti podjetje, ki mu je bila prepuščena izdelava spletne trgovine. To so unikaten funkcionalen grafični dizajn, profesionalno programirana trgovina, ter optimizacija same trgovine.
Optimizacija spletne trgovine
Kaj je optimizacija in zakaj kvalitetna izdelava spletne trgovine ne obstaja brez optimizacije trgovine? Optimizacija je način kako iskalniku povedati, da je trgovina kvalitetna. Na podlagi tega, pa iskalnik vidi, da je spletna trgovina kvalitetna in jo zato postavi višje v svojem iskalnem seznamu za določeno ključno besedo. In ker ste v takem primeru pod ključno besedo, ki je za vašo trgovino pomembna (primer: prodajate čevlje, in ste pod ključno besedo »čevlji« med prvimi 10-timi zadetki v iskalniku Google), na višjih mestih v iskalniku, bo zaradi tega več ljudi prišlo na vašo spletno trgovino. Namreč večina ljudi, ko nekaj išče pregleda le prvih 10 zadetkov v iskalniku. Zatorej je zelo pomembno za prodajni uspeh, da se vaša trgovina pojavlja med najvišjimi zadetki v iskalniku za ključne besede, ki predstavljajo vašo prodajo.
Unikaten dizajn
Kvalitetna, profesionalna izdelava spletne trgovine je brez večje vrednosti če trgovina, ki jo izdelamo nima kvalitetnega unikatnega grafičnega dizajna oziroma grafične predloge. Ker je že dolgo znano, da ljudje kupujemo tisto in tam kjer je prijetno tudi za oko, spletne trgovine niso nikakršna izjema.. Zelo je pomembno, da se ljudje zaljubijo v vašo trgovino, saj jim bo zato zelo prijetno nakupovati in z veseljem vas bodo priporočili tudi prijateljem. S tem pa se bo povečeval tudi ugled in prepoznavnost vaše spletne trgovine, ter poslovni uspeh podjetja.
Zakaj naročiti spletno trgovino pri nas?
Kot smo že omenili, izdelava spletne trgovine ni preprosta, zato je pomembno da jo izdelamo profesionalci. V našem timu imamo profesionalne oblikovalce, ki se s spletnim oblikovanjem ukvarjajo že več kot 5 let Prav tako programirajo in optimizirajo trgovine programerji z več kot 8 letnimi izkušnjami. V timu imamo tudi profesionalne tekst-o pisce, ter seveda vsa potreba profesionalna orodja za izdelava kvalitetnih unikatnih spletnih trgovin.
*Paket:
Paket S+ Paket M+ Paket L+ Paket Trgovina
*Naročnina:
Nadgradnja:
Obrazec za povpraševanje Katalog izdelkov
Dodatni jezik Mailing lista (e-novice)
Facebook Okno Anketa
*Naziv podjetja:
*Ime in priimek:
*E-mail:
*Telefon:
Dodatne zahteve:
*Varnostna koda:
Prepiši kodo v polje:

Polja označena z zvezdico (*) je potrebno obvezno izpolniti.
O NAS

Mitja Kjuder s.p.

Volaričeva 1,

6210 Sežana

 +386 40 223 033
 izdelava@pavarti.si
Novice
24.05.2013
Novi Zakon o elektronskih komunikacija prinaša spremembe o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Za nepravilnosti v piškotkih zakon predvideva visoke kazni.
Copyright 2012 PAVARTI. Vse pravice pridržane! PAVARTI in PAVARTI CMS sta zaščiteni znamki podjetja PAVARTI, Mitja Kjuder s.p.