Novice

29.01.2011
Pozdravljeni,
podjetje PAVARTI, David Ivanuša s.p., je za vse svoje bodoče stranke prenovilo spletno mesto pavarti.si/izdelava-strani, ter ga postavilo na novo spletno domeno izdelava-strani.biz v novi sodobni preobleki.

 Poleg že obstoječe možnosti izdelave spletnih strani po meriva, vam sedaj ponujamo tudi možnost izbire med tremi paketi. Paket S+, ki je namenjen predvsem preprostim spletnim stranem, paket M+ za bolj zahteve spletne strani, ter paket L+ za napredne spletne strani.

V kolikor pa želi imeti spletno trgovino pa smo vam pripravili palet Trgovina, ki ponuja zelo moderno, optimizirano, ter učinkovito spletno trgovino.

Pod sekcijo ostala ponudba pa vam bomo predstavili tudi ostale storitve, s katerimi se ukvarjamo. Kot so izdelava spletnih aplikacij, grafično oblikovanje, spletni marketing in drugo.
Sekcija je trenutno še v izdelavi.

Hvala in lep pozdrav,
Osebje
O NAS

Mitja Kjuder s.p.

Volaričeva 1,

6210 Sežana

 +386 40 223 033
 izdelava@pavarti.si
Novice
24.05.2013
Novi Zakon o elektronskih komunikacija prinaša spremembe o zasebnosti v elektronskih komunikacijah. Za nepravilnosti v piškotkih zakon predvideva visoke kazni.
Copyright 2012 PAVARTI. Vse pravice pridržane! PAVARTI in PAVARTI CMS sta zaščiteni znamki podjetja PAVARTI, Mitja Kjuder s.p.